Literatuur

Na bijna tien jaar op de redacties van verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt als redacteur en bureauredacteur heb ik met mijn liefde voor taal en literatuur een eigen bedrijf voor redactioneel en journalistiek werk opgezet.

Er valt een aardige boekenkast te vullen met de in genre uiteenlopende boeken die door mijn handen zijn gegaan. Romans, (literaire) thrillers, non-fictie op het gebied van sport en muziek, geschreven door bekende en minder bekende Nederlanders, journalisten of buitenlandse auteurs.

Ook heb ik veel ervaring opgedaan in de manieren waarop je een boek kunt uitgeven. Denk aan vormgeving (omslag, binnenwerk), uitvoering (paperback/hardcover, papiersoorten) en verkoop- en publiciteitsmogelijkheden. Ik kan je begeleiden in het schrijf- en uitgeefproces. Voor meer informatie adviseer ik je naar mijn boek-op-de-planksessies te gaan of contact met mij op te nemen.

Als freelance redacteur werk ik voor diverse uitgeverijen en als journalist schrijf ik over literatuur. Ik ben inzetbaar voor reportages of achtergrondverhalen over alles wat literair getint is of naar boeken ruikt, voor recensies van boeken en interviews met auteurs.